Хрупкаво пилешко с пармезан
     Лесно   |   Порции 2
  |   Видяна: 2378
    
Панирано печено пилешко с пармезанова коричка.
Необходими продукти:
- 2 бр. пилешко филе
 - 3 с.л. настърган пармезан
 - 1 яйце, разбито
 - сварен ориз и броколи за гарнитурата
 
Начин на приготвяне:
1. Разпределете настъргания пармезан върху чиния.
2. Потопете всяко филе в яйцето, преди да го оваляте в пармезана.
3. Печете на скара всяко парче по около 5 мин., докато започне да изглежда опечено и хрупкаво.
4. Сервирайте със сварен ориз и броколи.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.



		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ