Хрупкава риба, пържена на маслена баня
Лесно | Порции 1
| Видяна: 7411
Сочно панирано рибено филе в масло, залято с лимонов сок.
Отново за тези, които нямат време да седят пред печката, но им се похапва рибка - овъргаляйте "подръчното" филе в брашно и го метнете в тиган с предварително загрято масло. Това е всичко. Можете да гарнирате с магданоз и речен лимон или лимонов сок.
Най-важните съставки
брашно, бяла риба, лимон, лимонов сок, магданоз, масло, паламуд, риба писия, риба тон, риба треска, соленоводна риба, сьомга, филе от акула, филе от сьомга, филета от сом, хек, шаран
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 30 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ