Регистрация

Хрупкава риба, пържена на маслена баня



Хрупкава риба, пържена на маслена баня
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 7546

Сочно панирано рибено филе в масло, залято с лимонов сок.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Отново за тези, които нямат време да седят пред печката, но им се похапва рибка - овъргаляйте "подръчното" филе в брашно и го метнете в тиган с предварително загрято масло. Това е всичко. Можете да гарнирате с магданоз и речен лимон или лимонов сок.

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 10
  2. 30
  3. Грах
  4. 3
  5. зеленчуци
  6. Месо
  7. 4
  8. елен
  9. ги
  10. A

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта