Регистрация

Хляб с бри

Хляб с бри
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 4431

Сандвич с масло, сирене и лук.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 120 г масло
  • 200 г сирене бри
  • 1/4 ч.ч. лук, нарязан на кубчета
  • 1/4 ч.л. босилек
  • 1 франзела

Начин на приготвяне:

1. Разтопете маслото в тенджерка и запържете лука и босилека.

2. Нарежете сиренето на малки парчета и го прибавете при сместа.

3. Разбъркайте до разтопяване.

4. Срежете франзелата на две по дължина.

5. Срежете половинките на филийки, но не чак до долу, а само като прорези до кората от по около 4 см. всеки.

6. Намажете разтопеното бри върху двете половинки хляб и може да оставите в хладилника до сервиране.

7. Преди поднасяне сложете хляба под грила на фурната, докато сиренето забълбука.

8. Отделете предварително маркираните филийки една от друга и поднесете в чиния.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта