Хляб с бри
Сандвич с масло, сирене и лук.
Необходими продукти:
- 120 г масло
- 200 г сирене бри
- 1/4 ч.ч. лук, нарязан на кубчета
- 1/4 ч.л. босилек
- 1 франзела
Начин на приготвяне:
1. Разтопете маслото в тенджерка и запържете лука и босилека.
2. Нарежете сиренето на малки парчета и го прибавете при сместа.
3. Разбъркайте до разтопяване.
4. Срежете франзелата на две по дължина.
5. Срежете половинките на филийки, но не чак до долу, а само като прорези до кората от по около 4 см. всеки.
6. Намажете разтопеното бри върху двете половинки хляб и може да оставите в хладилника до сервиране.
7. Преди поднасяне сложете хляба под грила на фурната, докато сиренето забълбука.
8. Отделете предварително маркираните филийки една от друга и поднесете в чиния.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ