Регистрация

Херинга в заквасена сметана

Херинга в заквасена сметана
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 3058

Печени филета от риба в сметанов сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 филета осолена или маринована херинга
  • 200 мл заквасена сметана или кисело мляко
  • 1 с.л. оцет
  • 1 с.л. захар
  • 2 с.л. нарязан див лук

Начин на приготвяне:

1. Обезсолете или отцедете филетата, според това какъв тип херинга ще използвате.

2. Нарежете по диагонал на сравнително тънки филийки.

3. Разбийте заквасената сметана и овкусете с оцета и захарта.

4. Прибавете нарязан див лук.

5. Подредете херингата в чиния, така че да има известно разстояние между тях.

6. Полейте със заквасената сметана и оставете за 3–4 часа преди сервиране.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 3-4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта