Увити в бекон чушлета халапеньо
Средно | Порции 4
| Видяна: 3510
Лют мексикански ордьовър.
Необходими продукти:
- 8 зелени чушки халапеньо
- крема сирене
- 8 ленти бекон
- 8 клечки за зъби
Начин на приготвяне:
1. Извадете семената и вените на халапеньото. (Измийте хубаво ръцете си или използвайте ръкавици, за да не се подлютите).
2. Напълнете халапеньото с щедро количество сирене.
3. Увийте с бекон и забодете с клечка за зъби.
4. Сложете в тавичка за печене във фурната на 200ºС за около 20 мин.
5. Оставете да се охлади преди сервиране.
6. Поднесете с ледено студена бира.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ