Регистрация

Тънкости при застройването на супа



Тънкости при застройването на супа
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 4271

Как се прави застройка за чорба с кисело мляко.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Застройката за супа е добавка, която мнозина слагат за финал на приготовлението на предястието, но колкото и семпла да е по своята същност, тя си има тънкости на приготвянето и множество варианти, в които да бъде забъркана. Едни я предпочитат с оцет и яйца, други със сметана или прясно мляко, трети - с повече брашънце за сгъстяване.

Ето съветите за застройка на супа от една баба, която е "вряла и кипяла" в кухнята и знае кое как се прави. Тя препоръчва продуктите, които използваме да са кисело мляко, яйца и брашно, а самата смеска от тях се приготвя по доста нетрадиционен начин. Първо в огнеупорен съд се разбиват продуктите, а след това се загряват до кипване при непрестанно разбъркване. Защо? Възрастната жена твърди, че само така застройката няма да се пресече. Но за да сте по-сигурни в крайния резултат, просто опитайте:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта