Регистрация

Тортелини със сьомга и аспержи

Тортелини със сьомга и аспержи
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 3745

Сьомга с паста по италиански.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 шепи тортелини по избор, замразени или охладени
  • 100 гр аспержи, нарязани на прчета с 2,5 см дължина
  • 100 гр месо от сьомга, накъсано
  • лимонова кора
  • див лук
  • кофичка пълномаслена сметана
  • половин бучка масло

Начин на приготвяне:

1. Кипнете вода като за пастата. Когато заври, осолете леко и добавете аспержите. Оставете за няколко минути, извадете ги и ги сложете в тенджерка с масло. Разбъркайте, за да се запържат и свалете от огъня, но ги оставете в съда.

2. Сложете тортелините във врящата вода и ги сварете докато изплуват на повърхността. Отцедете ги и ги добавете при аспержите и върнете на котлона.

3. Налейте пълномаслената сметана върху лимоновата кора и дивия лук и разбъркайте. Сложете сьомгата и поднесете с готовата паста.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта