Регистрация

Топки от крем сирене с риба

Топки от крем сирене с риба
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1243

Сиренени топки с рибно филе и билки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 150 г пушено или веяно филе от риба (сьомга или бяла риба)
  • 100 г кашкавал
  • 120 г бяло сирене
  • 2 опаковки (250 г общо) крем сирене
  • връзка копър
  • 2-3 стръка пресен лук
  • 50 г масло
  • подправки по желание (червен, черен, бял или лют пипер)

Начин на приготвяне:

1. Намачкайте в купа с вилица сиренето. Добавете крем сиренето и разбъркайте добре.

2. Рендосайте отгоре кашкавала, а рибата, лука и копъра нарежете много на ситно.

3. Разтопете маслото на водна баня и залейте сместа.

4. Добавете още подправки по желание и разбъркайте.

5. Приберете в хладилник за 1 час.

6. С лъжица за сладолед или с две намокрени в топла вода лъжици гребвайте от сместа и оформяйте топки в чиния или плато, застлано с листа салата. Става много красиво и е доста вкусно.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта