Регистрация

Телешко с аншоа и лимони - част 2



Телешко с аншоа и лимони - част 2
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 2412

Говеждо месо се готви с филе от аншоа.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Странно, но вкусно - да съчетаем риба и телешко - но крайният ефект е наитина изумителен, а ястието се приготвя бързо и лесно. Подправено с мекотата на масло и екзотиката на лимонов сок, сготвеното от Лео се превръща в кулинарен шедьовър.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта