Регистрация

Сьомга в пармезанова коричка

Сьомга в пармезанова коричка
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 6515

Панирани печени филета от сьомга.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 филета от сьомга
  • 20 г пармезан
  • 30 г хлебни трохи
  • малко лимонов сок
  • малко зехтин
  • сух магданоз

Начин на приготвяне:

1. Загрейте фурната на 180 градуса.

2. Смесете всички съставки без сьомгата, така че да се получи смес на трохи.

3. Оваляйте сьомгата в получената смес, после я сложете във фурната и печете, докато е готова с хрупкава коричка.

 

Източник: opensourcefood

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта