Регистрация

Съвети за съхранение и употреба на кедрови ядки



Съвети за съхранение и употреба на кедрови ядки
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 3460

Кедровите ядки се съхраняват на тъмно и сухо място.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Затворени на тъмно кедровите ядки трябва да имат достъп до кислород, така че не ги вакумирайте, а ги оставете да дишат. Освен това, ако държите на стройната си фигура, не яжте кедровите здки сурови, защото съдържарт много мазнини. Още тънкости и съвети - вижте в клипчето:

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 мин.
Време за готвене: 1 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. филе
  2. сух
  3. m
  4. >
  5. СЃ
  6. гарнитура
  7. тиган
  8. 900
  9. Сирене

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта