Регистрация

Суров постен неаполитански сладкиш



Суров постен неаполитански сладкиш
Средно   |   Порции 6-8   |   Видяна: 2467

Постен кейк с ягоди, кашу и кокосов аромат.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 05.04.2016

Трипластово десертно изкушение правим днес на основата на ядки. Първо кашуто се накисва за денонощие във вода, а след това се пюрира, за да влезе в състава и на трите пласта на десерта. В първия се смесва с кокосово масло и се ароматизира на ванилия. Във втория се разбива с пюрирани ягоди, а в третия - с още кокос, ванилия и какао, което създава уникално шоколадово покритие на десерта. Сега остава да почакаме сладкишът да се стегне хубаво, а после идва и дългоочакваното време за проба на този десерт без животински продукти.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта