Регистрация

Супа с чушки, моркови и праз лук



Супа с чушки, моркови и праз лук
Лесно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 2119

Постна зеленчукова супа в жълто.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 18.10.2016

Апетитна супа от печени чушки без животински продукти къкри в кухнята на Лора и Стоян и радва със своята ексцентричност. Чушките са жълти, за да бъдат в тон с есента. Запичат се, нарязани на шайби и придружени от наситнена целина и чесън. Така придобиват карамелен вкус. След това се прибавят в зеленчуковия бульон, където врят моркови, праз лук и подправки. Супата се пюрира и се поднася с наситнени парченца от печените чушки. Ето кремообразна вкусна и нискокалорична есенна идилия в жълто.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта