Супа с чушки, моркови и праз лук
Лесно | Порции 4-6
| Видяна: 868
Постна зеленчукова супа в жълто.
Бон Апети
Излъчен на 18.10.2016
Апетитна супа от печени чушки без животински продукти къкри в кухнята на Лора и Стоян и радва със своята ексцентричност. Чушките са жълти, за да бъдат в тон с есента. Запичат се, нарязани на шайби и придружени от наситнена целина и чесън. Така придобиват карамелен вкус. След това се прибавят в зеленчуковия бульон, където врят моркови, праз лук и подправки. Супата се пюрира и се поднася с наситнени парченца от печените чушки. Ето кремообразна вкусна и нискокалорична есенна идилия в жълто.
Най-важните съставки
дафинов лист, жълта чушка, зеленчуков бульон, куркума, лук, моркови, олио, праз лук, сол, сол и пипер, целина, черен пипер, чесън, чушки
Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1 час
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ