Регистрация

Супа с папая

Супа с папая
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2902

Плодове, зеленчуци и свински ребра къкрят в общ бульон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 зрели плода папая
  • 3 моркова
  • 2 глави лук
  • 1 стрък целина (по желание)
  • 1 бучка тофу
  • 1 пакет свински ребра
  • 1 ч.л. сол

Начин на приготвяне:

1. Обелете двата плода папая и ги разполовете, за да извадите семената.

2. Сложете свинските ребра с около 4 ч вода в тенджерка и оставете да заври. Излейте водтата и измийте ребрата, за да отстраните колкото се може повече от мазнината им.

3. Напълнете тенджерка със студена вода и я оставете на котлона. Върнете ребрата да се сварят отново.

4. Нарежете лука, моркова, целината на парчета с големина 3 см. Сложете ги в тенджерата с месото. Нарежете папаята и я сложете също в тенджерата.

5. Оставете всичко да заври и нарежете тофуто на около 8 парчета и го сложете при супата.

6. Добавете сол на вкус.

7. Поднесете супата гореща.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта