Регистрация

Супа с папая

Супа с папая
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3196

Плодове, зеленчуци и свински ребра къкрят в общ бульон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 зрели плода папая
  • 3 моркова
  • 2 глави лук
  • 1 стрък целина (по желание)
  • 1 бучка тофу
  • 1 пакет свински ребра
  • 1 ч.л. сол

Начин на приготвяне:

1. Обелете двата плода папая и ги разполовете, за да извадите семената.

2. Сложете свинските ребра с около 4 ч вода в тенджерка и оставете да заври. Излейте водтата и измийте ребрата, за да отстраните колкото се може повече от мазнината им.

3. Напълнете тенджерка със студена вода и я оставете на котлона. Върнете ребрата да се сварят отново.

4. Нарежете лука, моркова, целината на парчета с големина 3 см. Сложете ги в тенджерата с месото. Нарежете папаята и я сложете също в тенджерата.

5. Оставете всичко да заври и нарежете тофуто на около 8 парчета и го сложете при супата.

6. Добавете сол на вкус.

7. Поднесете супата гореща.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. ги
  2. са
  3. кус
  4. ПИЛЕ
  5. калкан
  6. лук
  7. Яйца
  8. 30
  9. АНИ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта