Регистрация

Супа с моркови и пилешки бульон

Супа с моркови и пилешки бульон
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 884

Морковена супа с кашкавал.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 6 моркова (около 500 грама общо)
  • 1,3 литра пилешки бульон (може да си го приготвите и от сухи кубчета)
  • 20 грама масло
  • 150 грама кашкавал

Начин на приготвяне:

1. Измийте морковите и ги настържете на ситно ренде.

2. Кипнете пилешкия бульон.

3. Разтопете маслото в тиган и запържете в него морковите. След това добавете съдържанието на тигана в супата. Оставете да се готви 10 минути. Добавете сол, ако е нужно.

4. Още топла сипете супата в чинии за сервиране и настържете отгоре кашкавал.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта