Регистрация

Супа с месо, зимен пъпеш и ориз

Супа с месо, зимен пъпеш и ориз
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2118

Пилешко-свинска супа с пъпеш и скалопини.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 300 г зимен пъпеш (или т.нар. момордика, която можете да намерите в магазин за екзотични плодове)
  • 200 г свинско филе (или друго месо по избор)
  • 10 г сушени гъби
  • 4 бр. сушени скалопини (или други морски дарове по избор)
  • 2 консерви пилешка супа
  • задушен жасминов ориз

Начин на приготвяне:

1. Накиснете сушените гъби и скалопини във вода до омекване. Нарежете гъбите на кубчета, а скалопините на филийки.

2. Нарежете пъпеша и месото на хапки.

3. Налейте пилешката супа, заедно с 300 мл вода в тенджера оставете да заври. След това добавете всички необходими продукти, покрийте с капак и варете на умерен огън 15-20 мин.

4. Поднесете с ориз.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта