Регистрация

Супа с месо, зимен пъпеш и ориз

Супа с месо, зимен пъпеш и ориз
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 3405

Пилешко-свинска супа с пъпеш и скалопини.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 300 г зимен пъпеш (или т.нар. момордика, която можете да намерите в магазин за екзотични плодове)
  • 200 г свинско филе (или друго месо по избор)
  • 10 г сушени гъби
  • 4 бр. сушени скалопини (или други морски дарове по избор)
  • 2 консерви пилешка супа
  • задушен жасминов ориз

Начин на приготвяне:

1. Накиснете сушените гъби и скалопини във вода до омекване. Нарежете гъбите на кубчета, а скалопините на филийки.

2. Нарежете пъпеша и месото на хапки.

3. Налейте пилешката супа, заедно с 300 мл вода в тенджера оставете да заври. След това добавете всички необходими продукти, покрийте с капак и варете на умерен огън 15-20 мин.

4. Поднесете с ориз.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. киш
  2. хляб
  3. Сън
  4. пай
  5. риба
  6. 88
  7. 808
  8. 180
  9. 50
  10. CA

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта