Регистрация

Супа с домати, праз и булгур



Супа с домати, праз и булгур
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1976

Бърза иберийска доматена супа със сирене и без месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.01.2016

Днес научаваме рецепта за супа без месо, която биха ни поднесли в някои испански или португалски ресторант за бързо хранене. Сгряващата чорба топли тялото през зимата, когато се поднася гореща, но може и да разхлади, поднесена охладена през лятото. В състава й добавяме праз лук за освежаване на вкуса и булгур, за да стане супата наистина засищаща. Степента на лютивина можете да регулирате спред вкуса си, а липсата на месо се компенсира с добавката на бяло саламурено сирене, което си пасва страхотно с доматите. Супата доста прлича на познатата Гаспачо.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта