Регистрация

Столична квартална механа замира поради безхаберието на персонала - част 2



Столична квартална механа замира поради безхаберието на персонала - част 2
  |   Порции   |   Видяна: 1633

Как механа Странджата се сдобива с нов управител и отново започва да привлича клиенти.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Кошмари в кухнята

Сезон 1

Епизод 6

Част 2

 

На другия ден шеф Манчев се завръща в механата, за да създаде новия ред. Следват рзговори - с управителката, която трябва да излезе в майчинство и да остави проспериращ бизнес в ръцете на верен човек, който ще работи за нея; с готвачките - които явно нямат намерение да почистят кухнята, да измият съдовете от вчера и да спрат да пушат и пият кафе в работно време. Но Иван Манчев има идея - той води Деница, годеникът й и избрания от тях управител да видят как в действителност функционира едно от заведенията на известния кулинар. Така придобития опит може да послужи и на тримата.

В кухнята се въвежда ред, на бара и около масите също. След освежителен ремонт и сериозни разговори с екипа, вече всеки знае задълженията си и разбира, че останалото време, в което не се обслужват клиенти е за да се почисти заведението, прегледа интериора и обсъдят бъдещите задачи, а не за пушене и пиене на кафе.

И тук идва време за щастливата развръзка - една бъдеща майка се оттегля от мъжкия бизнес, за да се грижи за детето си, две готвачки и комплект сервитьори се стягат, за да остане живо мястото, на което работят. А механа Странджата се пълни с нови клиенти, доволни от чистотата и естетичния интериор, от бързото обслужване и вкусната храна.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта