Регистрация

Стек с яйце

Стек с яйце
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 2274

Бърз и вкусен обяд, даващ енергия.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 160 г филе
  • 1 яйце
  • 1/4 глава лук, нарязан
  • 1 малък картоф
  • 1 с.л. масло
  • сол, пипер

Начин на приготвяне:

1. Сварете картофа в микровълновата фурна за 10 мин. и го изпечете във фурната на 200°С за още 10 мин.

2. Разтопете масло в сгорещен тиган.

3. Запържете лука.

4. Осолете стека и от двете страни и изпържете всяка за по около 3 мин.

5. Изпечете го на 200°С във фурната за 10 мин.

6. Извадете и оставете да престои 5 мин.

7. Изпържете яйцето в същия тиган, в който сте изпържили месото.

8. Поднесете пържолата с пърженото яйце отгоре и кратофа като гарнитура.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта