Средиземноморско предястие с риба
Лесно | Порции 1
| Видяна: 4230
Ордьовър с риба, сирене, яйце и зеленчуци.
Необходими продукти:
- 4 стръка зелени или бели аспержи, сварени
- 1 яйце, твърдо сварено
- 1 артишок, сърцевината
- 1 домат
- 2 резена прошуто, навити на руло
- 50 г червено зеле, туршия
- 50 г консерва риба тон, отцедена
- 50 г сирене проволоне или Монтерей Джак (или друг вид сирене по ваш избор), нарязано на 2 филийки
- 2-3 листа салата айсберг или червена или зелена маруля
- винегрет с босилек или друг оцетен дресинг
Начин на приготвяне:
1. Постелете листата маруля в чиния за сервиране.
2. Нарежете яйцето на половинки.
3. Подредете останалите продукти в чинията по предпочитан начин.
4. Поднесете с дресинг.
Най-важните съставки
артишок, аспержи, босилек, домат, прошуто, риба тон, салата айсберг, сирене проволоне, червено зеле, яйце
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 20 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ