Спагети с наденички и лук
Лесно | Порции 2
| Видяна: 2594
Китайска рецепта с японски спагети и месо.
Необходими продукти:
- 2 порции японски спагети
- 4 китайски наденички
- лук, нарязан на кръгчета
- зелен лук
- сушени водорасли
- сос мисо
- соев сос
- сол и пипер
- сусамово олио
- 1 яйце
Начин на приготвяне:
1. Нарежете наденичките на тънки ленти, а лука на колелца.
2. Запържете ги с малко сол. Може да запържете яйцето също на този етап, ако го предпочитате напълно сготвено.
3. Междувременно сварете спагетите и ги овкусете със сол, мисо, соев сос и яйце, ако вече не сте го сложили при наденичките.
4. Покрийте спагетите с наденичките и лука и поднесете.
Най-важните съставки
китайска наденичка, лук, оризови спагети, соев сос, сол, сол и пипер, сос Мисо, сусамово олио, сушени водорасли, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ