Регистрация

Солен сос с ягоди и чили



Солен сос с ягоди и чили
Лесно   |   Порции 1 буркан   |   Видяна: 1590

Сос за месо, салати и тестени изделия с ягоди, чили, захар и оцет.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 11.05.2016

Готвим релиш от ягоди, който е доста лют. Този сос с късчета плодове може да се използва в състава на дресинг за салати, да го поднесете като дип за потапяне на печени или пържени меса, както и да го капнете в сандвичи, върху печени филийки или пици. Вкусът е доста странен - на люто-сладко-кисел сос с аромат на ягоди. Хем е остър върху езика, хем пленява с нежни аромати. Ако обичате да опитвате нови неща, то зарадвайте кулинарния експериментатор в себе си с този своеобразен лют мармалад от ягоди.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта