Регистрация

Солени гофрети от моцарела



Солени гофрети от моцарела
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2501

Паниран кашкавал в гофретник.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Моцарелата за пици повече прилича на кашкавал или друг вид твърдо сирене, но пази специфичния моцарелен дъх и се топи особено апетитно при термична обработка. Вместо нея в тази рецепта можете да използвате чедър, обикновен кашкавал, гауда, ементал или друго твърдо сирене, с което разполагате. И вместо да си играете да правите сложни кашкавалени кошнички, можете да изолзвате предложената от Tasty хитринка.

Твърдото сирене се реже на кубчета, овалва се последователно в брашно, разбито яйце и на финала в хлебни трохи или галета. След това се поставя в загрятото гнездо на гофретника и се запича. Идеална гофрета без тесто, страхотна и за кето диета. Гледайте как се прави в прикаченото видео, а точните продукти и стъпки на приготвяне разберете, като кликнете ТУК.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта