Регистрация

Сладкиш с ябълки, моркови и глазура



Сладкиш с ябълки, моркови и глазура
Лесно   |   Порции 8-10   |   Видяна: 2992

Канелен кекс с ябълки и моркови с ванилова глазура.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 30.09.2016

Кейк с моркови и ябълки - лесна за приготвяне класика в домашните сладкиши, която леко се усложнява от добавката на глазура. Първо се прави тестото, в което към ябълката и моркова влизат яйца и канела с кафява захар. И докато кексът се пече 45 минути на 170 градуса, приготвяме глазура - от крема сирене с масло, ванилова захар, лимонов сок и пудра захар. Така сладкишът придобива завършена визия и уникално балансиран вкус, а и от лесен домашен десерт се превръща почти в торта или страхотен кейк за гости. Ако искате да си го направите - гледайте видеото:

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта