Регистрация

Сиренки със свинска мас



Сиренки със свинска мас
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1709

Лесни и бързи бисквити със сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Лесни сиренки за закуска, които представляват дебели маслени бисквити със сирене откриваме във v-box7 канала kitchen _of_tolik. Авторът Толик обяснява, че това е идеално решение за домашна закуска преди да потеглим към работното място или пък идея за следобедно прихапване, което можем да замесим бързо и да изпечем още по-скоростно в почивния ден. И деца, и възрастни биха ги харесали, а любителите на пивото могат да им се порадват и като идеално мезе.

Започваме като натрошаваме сирене в купа. Отгоре исипваме брашното, киселото мляко, содата и разтопената свинска мас. Ако ви се струва нестандартно да месите със свинска мас, можете да я замените с масло. Но то е по-скъпо и не така народно. Няма нужда да тъсрите последователност на съставките. Не е задължително продуктите да са и точни до грам - тези курабии със сирене ще станат при всяко едно положение. Е, ако прекалите в грешката, може да се разпаднат, но трябва доста да избягате от дадените количества.

А след като сместа е замесена, не се налага да търсим каквато и да е хомогенност. Оформяме на топки или други формички, редим с разстояние в тава, застлана с хартия за печене и готвим във фурната до порозовяване. А накрая си сервираме - кой с бира, кой с кафе, кой с кисело мляко. Ако искате удвоете количествата, че да има по много за всички.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта