Регистрация

Сингапурска пилешка супа с анасон

Сингапурска пилешка супа с анасон
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 4226

Супа с пилешко месо и подправки по сингапурски.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 ч.ч. пилешки бульон
  • 3 – 4 с.л. нарязано пилешко месо
  • 1 ч.л. семена кимион
  • пипер на вкус
  • ¾ ч.л. анасон
  • ½ ч.л. масло
  • сол на вкус

Начин на приготвяне:

1. Сварете нарязаното месо до омекване и заделете.

2. Сгорещете тенджерка и прибавете семената кимион, анасона и пипера и ги изпечете без мазнина, докато си пуснат аромата.

3. След като се охладят, счукайте или смелете фино.

4. Прибавете смлените подправки и солта при пилешкия бульон и смесете хубаво.

5. Разтопете маслото в тенджерката и прибавете пилешкото. Запържете за няколко минути.

6. Междувременно оставете пилешкия бульон да заври и прибавете пилешкото.

7. Поднесете горещо.

 

Източник: recipes.wikia.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
3
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта