Регистрация

Свинско с мед и пържено яйце



Свинско с мед и пържено яйце
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 2464

Свинско бонфиле с мед, ябълков сайдер и балсамов оцет.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Пикантно свинско на тиган с много подправки, а в средата на ястието - рохко пържено яйце, което да оцвети в апетитно жълто мазната манджичка.

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта