Свинско роле със сирене
     Средно   |   Порции 2
  |   Видяна: 4025
    
Панирано свинско руло с плънка от сирене.
Необходими продукти:
- 2 парчета от по 200 г тънко нарязано свинско, овкусено със сол и пипер
- 2 филийки сирене, по около 100 г всяка
- 1/2 ч.ч. брашно
- 1 яйце (разбито)
- олио
Начин на приготвяне:
1. Изтънете месото с чукче.
2. Сложете сиренето в средата на месото и навийте на рулце.
3. Оваляйте в брашно и яйце два пъти.
4. Изпържете в тиган с олио на слаб огън за около 10 мин. от всяка страна.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.
 



 
		     
		     
		     
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ