Регистрация

Свински котлети с аспержи и тамарило

Свински котлети с аспержи и тамарило
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 3402

Мариновано крехко свинско със зелечуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

За маринатата:

  • 2 скилидки чесън, счукан
  • сол
  • черен пипер
  • 2 с. л. провансалски подправки

За останалото:

  • 500 г свинска шунка, нарязана на филийки
  • 1 ч. ч. зеленчуков бульон
  • 1 връзка аспержи
  • маруля
  • 1 тамарило, нарязано на филийки (можете да го замените с 2 средни картофа - сварени)
  • пармезан на люспи

Начин на приготвяне:

1. Смесете необходимите продукти за маринатата и мариновайте месото 2 часа.

2. Загрейте олио, изпържете свинските котлети докато променят цвета си и изсипете бульона. Оставете да къкри 45 мин.

3. Обелете по-долната твърда част на стеблата на аспержите и подрежете краищата. Задушете около 5 мин.

4. Подредете като редувате аспержи и свинско. Поднесете със салата (маруля, резени тамарило и пармезан).

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта