Регистрация

Свински дроб в масло с наденица и зеленчуци



Свински дроб в масло с наденица и зеленчуци
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2912

Пържен сочен дроб с лук, чушки и доматен сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 23.10.2015

 

Рецептата за дроб с наденица, която се представя днес, е с оригинално име дроб по унгарски заради зеленчуковата гарнитура, с която се поднася месото. Не е тайна обаче, че това ястие доста съвпада и с вкуса на българина към традиционната родна кухня особено през зимните месеци, когато свинското месо и вълчите храни са на почит. Дроба режем на ленти и запържваме в масло, след него в тигана влиза сурова свинска наденица, а после и зеленчуци. Накрая всичко се обединява в едно питателно плато от свински дарове.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта