Регистрация

Свински гърди с кимчи и пържен ориз

Свински гърди с кимчи и пържен ориз
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2973

Свинско с корейско зеле и водорасли.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г свински гърди
  • 1 ч.ч. ориз
  • 1/2 ч.ч. нарязано на кубчета кимчи
  • няколко намачкани листа нори
  • 1 яйце

Начин на приготвяне:

1. Изпечете до готовност свинските гърди върху каменна плоча или в тиган. Не е необходимо да слагате мазнина, тъй като месото е достатъчно мазно.

2. Без да миете тигана, прибавете кимчито, намачканите листа нори, яйцето и ориза и разбъркайте на среден до силен огън. Мазнината от свинското ще придаде допълнителен аромат на продуктите.

3. Поднесете поотделно или заедно с месото.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 88
  2. бира
  3. CA
  4. макарони
  5. 70
  6. 50
  7. 40
  8. 30
  9. 28
  10. 27

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта