Регистрация

Свински гърди с кимчи и пържен ориз

Свински гърди с кимчи и пържен ориз
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 2580

Свинско с корейско зеле и водорасли.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 г свински гърди
  • 1 ч.ч. ориз
  • 1/2 ч.ч. нарязано на кубчета кимчи
  • няколко намачкани листа нори
  • 1 яйце

Начин на приготвяне:

1. Изпечете до готовност свинските гърди върху каменна плоча или в тиган. Не е необходимо да слагате мазнина, тъй като месото е достатъчно мазно.

2. Без да миете тигана, прибавете кимчито, намачканите листа нори, яйцето и ориза и разбъркайте на среден до силен огън. Мазнината от свинското ще придаде допълнителен аромат на продуктите.

3. Поднесете поотделно или заедно с месото.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта