Регистрация

Свински гърди на фурна по италиански



Свински гърди на фурна по италиански
Лесно   |   Порции 5   |   Видяна: 2404

Печено свинско с чесън, вино и ориенталски подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 22.01.2016

Свинското по сицилиански е богато на аромати и сочно, защото още преди печене месцето се маринова в компанията на копърово семе, чесън, розмарин и лимонова кора. След това получава компания за печене в лицето на ароматно бяли вино и малко растителна мазнина, а когато се изпече, се освежава с винен сос и се поднася със задушени зеленчуци. Ето изискана рецепта за печено свинско месце.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта