Регистрация

Свински бут с малини и ананас

Свински бут с малини и ананас
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 4519

Печено свинско на тиган с плодове.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 дебела паржола от свински бут с кост – поне 450 г
  • 1/4 чаша кафява захар
  • 1/4 чаша сухо шери
  • 1/2 ананас, нарязани на парчета
  • 450 г пресни малини, измити и изсушени

Начин на приготвяне:

Това е наистина вкусно и подходящо за закуска ястие – поднесено с булгур или бъркани яйца.

1. В голям железен тиган, на висока температура, изпържете пържолата от двете страни, докато придобие кафяв цвят.

2. Добавете кафявата захар и я оставите да се стопи.

3. Добавете шерито и парченцата ананас, оставете ястието да заври и намалете температурата, за да се сгъсти леко сосът.

4. Малините добавете точно преди сервиране.


Източник: opensourcefood.com

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта