Регистрация

Свинска пържола с кедрови ядки

Свинска пържола с кедрови ядки
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 4020

Невероятна свинска пържола със заливка от олио от трюфели.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 2 свински пържоли
  • ½ ч.ч. натрошени кедрови ядки
  • ½ ч.ч. масло
  • 2 с.л. зехтин
  • 2 ч.л. олио от бели трюфели
  • сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

Свински пържоли:

1. Оваляйте свинските пържоли в кедрови ядки от всички страни. Запържете ги в зехтин на умерен огън, докато покафенеят от всички страни и след това намалете огъня на ниска степен. Покрийте тигана. Продължете да пържите, докато пържолите се опекат.

Заливка от олио от трюфели:

1. В тенджера на умерен огън разтопете маслото. Разбийте енергично и продължително. Когато видите, че маслото започва да покафенява, веднага го махнете от огъня и добавете олиото от трюфели. Разбивайте, докато олиото се смеси напълно с маслото. Веднага полейте пържолите и сервирайте.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта