Регистрация

Свинска плешка с бирен сос



Свинска плешка с бирен сос
Лесно   |   Порции 5-6   |   Видяна: 3503

Печено свинско на бавен огън със сос от бира и масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 17.12.2015

 

Свинската плешка си иска своето време във фурната, но то ще ви е необходимо, ако очаквате гости и към свинското искате да поднесете гарнитура или пък десерт. Приготвянето на тази рецепта ще ви отнеме не повече от 25 мин., а после забравяте за месото във фурната, което ще отлежава там над 3 часа, докато се овкуси с бирата, балсамовия оцет, лука и подправките. Това е една оригинална идея за лесно приготвяне на свинска плешка, като вместо плешката, можете да използвате и друга част от прасенцето. 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта