Саядие - риба с басмати и ядки
Средно | Порции 2
| Видяна: 3351
Нетрадиционна рецепта за рибени хапки с лук и ориз.
Ориз с пържено рибено филе, лук и ядки - звучи като лека вечеря или пък тежък обяд... Кое от двете ще бъде, решете си сами, но си намерете повод за тази интересна и сравнително лесна рецепта.
Най-важните съставки
басмати, брашно, бяла риба, куркума, лук, олио, ориз басмати, риба писия, риба треска, сладководна риба, сол, сол и пипер, соленоводна риба, сьомга, филе от акула, филе от берикс, филе от сьомга, филета от сом, черен пипер, шаран, ядки
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ