Салата с риба тон и подправки
Лесно | Порции 2
| Видяна: 3849
Разновидност на салата Туна, но с повече аромати.
Необходими продукти:
- 1 консерва риба тон, за предпочитане цяло филе в собствен сос, а не мазнина
- щипка сушен лук
- щипка чеснова сол
- смлян черен пипер
- по малко суха мащерка, риган, салвия, розмарин, майорана и босилек
- 1 супена лъжица майонеза
- 1 супена лъжица нарязани каперси
- 2 супени лъжици настърган пармезан
Начин на приготвяне:
1. Отворете консервата и отцедете рибата от течността й.
2. След това я изсипете в купа.
3. Добавете останалите съставки.
4. Внимателно разбъркайте и не раздробявайте рибата прекалено.
5. Сервирайте с препечен хляб или върху големи листа маруля.
Най-важните съставки
босилек, каперси, лук, майонеза, майорана, мащерка, настърган пармезан, риба тон, риган, розмарин, салвия, черен пипер, чеснова сол
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 10 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ