Регистрация

Салата с едамаме, репички и джинджифил

Салата с едамаме, репички и джинджифил
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 7636

Веганска инстантна салата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 ч.ч. замразено едамаме с шушулките (можете да си ги набавите от широката хранителна верига - продават се при замразените зеленчуци и представляват соеви бобчета)
  • 3 репички, измити и нарязани на тънки филийки
  • 2 ч.л. соев сос
  • 1 ч.л. сусамово олио
  • морска сол на вкус
  • 1 ½ с.л. (или повече) счукан джинджифил

Начин на приготвяне:

1. Сварете едамамето за около 5 мин., отцедете и изплакнете под течаща студена вода. Добавете репичките и останалите необходими продукти.

2. Оставете да престои за около 10 мин. (най-добре за цяла нощ в хладилника) и поднесете.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
5
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. Ж
  2. >
  3. оля
  4. Салат
  5. 30
  6. 508
  7. печен
  8. a
  9. пост
  10. ча

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта