Регистрация

Салата от пържени патладжани с орехи



Салата от пържени патладжани с орехи
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2755

Пикантно предястие с патладжани на тиган, чушки, лук и ядки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 30.09.2016

Готвим грузински ордьовър, който е доста непретенциозен и може да свърши добра работа като салата или гарнитура към някоя по-лека мръвка. Защото тази разядка е достатъчно тежка, тъй като се спретва на тиган. В основата й са патладжаните, които се осоляват, обезгорчават и пържат заедно с наситнена червена чушка. След това към тях се добавя червен лук, овкусяват се с кориандър, магданоз, чесън и сминдух, а на финала получават и доза елегантност от добавката на орехи. Вижте във видеото как точно се прави разядката:

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари (3)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта