Регистрация

Салата от зелен боб с чесън и оцет



Салата от зелен боб с чесън и оцет
Лесно   |   Порции 1-2   |   Видяна: 7465

Варен зелен фасул за гарнитура, предястие или салата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Варен зелен фасул, поднесен с цели шушулки, посипани с дресинг от магданоз, чесън и оцет - една нискокалорична и здравословна салата или пък основно ястие по време на пости. Рецептата е бърза, лесна и полезна.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта