Регистрация

Руло с аспержи, еноки и сливова паста

Руло с аспержи, еноки и сливова паста
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 3644

Впечатляващ екзотичен ордьовър с месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 40 аспержи - тънички
  • 10 стръка гъби еноки
  • 10 резена бекон или много тънко нарязано свинско
  • сливова паста с листа шисо или друга плодова паста по избор

Начин на приготвяне:

1. Нарежете аспержите и еноките горе-долу с дължината на резена свинско.

2. Изпържете аспержите в тиган до 90% готовност.

3. Счукайте листата шисо в сливовата паста и поръсете щедро от едния край на месото.

4. Отгоре сложете аспержа и еноки и завийте на руло.

5. Изпържете рулото в тиган.

6. Това е всичко!

Съвет: Ако използвате бекон, не слагайте паста с шисо, защото ще стане твърде солено.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта