Регистрация

Руло Стефани с краставички и грах



Руло Стефани с краставички и грах
Средно   |   Порции 4-5   |   Видяна: 1587

Руло от кайма с плънка от варени яйца и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Руло Стефани е любима семейна соцвечеря, с дълбоки кулинарни корени. Как се приготвя у дома припомня каналът Dazzle Spoon, показвайки базова рцепта за руло Стефани, изпечено в компанията на картофи, за да има ястието и гарнитура при сервиране, без да се изисква от домакина да готви две храни.

Първо каймата (само телешка или смес по ваш избор) се смесва със сол, пипер, лук, магданоз и яйце. Отделно се сваряват яйца. Зеленчуците за плънката са по ваш избор. Можете да заложите само на кислеи краставички и грах, както е във видеото, а можете и да добавите сварени моркови, царевица, бекон или шунка, резени пушено сирене или кашкавал. Половината от каймата се разстила в намаслена тава. В средата по дължина се редят обелените цели сварени яйца, а встрани от тях - останалите зеленчуци. Отгоре се разпределя останалата кайма, за да стане руло. Встрани от него полягват картофите - овкусени с подправки и покапани с растителна мазнина. После всичко влиза във фурната на 180 градуса за 50-60 минути.

Ако искате рулото ви да изглежда неустоимо, можете да го намажете с кетчуп или да подредите ленти бекон от горната страна. Кухнята е зала за творчество, така че ако имате желание, украсявайте смело.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1:40 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта