Регистрация

Рула от пица с тиква и песто

Рула от пица с тиква и песто
Средно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 3429

Тестен ордьовър с плънка от тиква и бекон.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • готово тесто за пица

За пълнежа:

  • 1 консерва чисто тиквено пюре (или сварена и намачкана до гладко пюре тиква)
  • 1 ч.ч сос песто
  • малко нарязан бекон
  • настъргана моцарела
  • пармезан
  • сушени и изпържени листа градински чай

Начин на приготвяне:

1. Върху едната половина от готовото тесто за пица намажете тиквеното пюре, а върху другата сос „Песто“. Сложете слой листа от градински чай и бекон върху тиквеното пюре. Върху соса „Песто“ добавете малко пармезан и настъргана моцарела. Навийте тестото, колкото се може по-плътно. Увийте рулото в найлон и го сложете във фризера.

2. Нарежете замразеното руло на филии и ги наредете в тава, постлана с хартия за печене. Печете ги на 200°С, докато придобият златистокафяв цвят (около 20 мин.).

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта