Регистрация

Риба с розмарин на тиган



Риба с розмарин на тиган
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 4008

Пържена тилапия с розмарин.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Не е задължително рибата на Никулден да е шаран. На родния пазар с добро съотношение между цена и качество можете да намерите и средиземноморската риба тилапия. Нейният силен аромат на море и крехко меси се съчетават перфектно с розмарин. Вижте как.

 

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта