Регистрация

Риба с картофи и кашкавал

Риба с картофи и кашкавал
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2112

Рибно филе на фурна с майонеза и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг рибно филе от вид по желание (сьомга, риба тон, тилапия и др.)
  • 7 картофа
  • 2 моркова
  • 2 глави лук
  • 150 мл майонеза
  • 2 с.л. горчица
  • растителна мазнина
  • сол на вкус
  • 200 грама кашкавал

Начин на приготвяне:

1. Намазнете тава за печене с растителна мазнина.

2. Обелете картофите, измийте ги и ги нарежете на шайби. Подредете на дъното на тавата на няколко пласта, ако е необходимо. Намазнете между тях.

3. Рендосайте морковите и наситнете лука. Смесете ги и поръсете картофите с тях.

4. Нарежете рибата на хапки и я подредете върху морковите с лук.

5. Смесете майонезата с горчицата и излейте върху рибата.

6. Печете в предварително загрята на 200 градуса фурна за 30 минути.

7. Рендосайте кашкавала, поръсете с него рибата и печете още 20 минути.

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта