Риба по марокански в йенска тенджера
Средно | Порции 4
| Видяна: 5421
Пълнена риба с подправки и гарнитура от картофи.
Напълнете никулденския си шаран с ароматен микс от подправки и го запечете върху легло от зеленчуци, които да поемат ароматния рибен сос. Тази мароканска рецепта е особено приложима за Никулден, опитайте!
Най-важните съставки
бяла риба, домат, доматен сос, доматена салца, доматено пюре, зелена чушка, зелени чушки, зехтин, картофи, кимион, лимон, лимонов сок, магданоз, моркови, риба барамунди, риба писия, риба платика, риба треска, силантро, сладководна риба, сол, сол и пипер, соленоводна риба, сьомга, червен пипер, черен пипер, чесън, чушки, шаран
Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 1.20 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ