Пържен фасул с яйца и кренвирши
     Лесно   |   Порции 1
  |   Видяна: 3795
    
Варени кренвирши с гарнитура от миш-маш - английска закуска с руска нотка.
Необходими продукти:
- 200 грама зелен фасул от консерва - отцеден
 - 1 глава лук
 - 2 яйца
 - сол и черен пипер на вкус
 - 1-2 с.л. растителна мазнина
 - 2 кренвирша
 
Начин на приготвяне:
1. Нарежете лука на ситно и го запържете в растителната мазнина до покафеняване.
2. Добавете зеления фасул и пържете още 5-7 минути.
3. Добавете двете яйца в тигана, разбъркайте всичко и запържете до желана готовност.
4. Кренвиршите потопете цели в кипяща вода за минута-две.
5. Отцедете кренвиршите, сложете ги в голяма чиния и отстрани изсипете запържената гарнитура.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ