Регистрация

Пържени миди с черупки в ориз



Пържени миди с черупки в ориз
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 2893

Побългарена паеля с домати и ароматни подправки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Най-традиционният начин за готвене на миди с черупки е в компанията на чесън и ориз, но тук прибавяме домати, целина и лимонов сок, за да превърнат тези хитри щрихи семплото ястие в тържество за сетивата. Ордьовърът се приготвя лесно, бързо и е гарантиран начин да впечатлите близките или гостите с луксозно по своята същност и същевременно лесно за направа блюдо, в компанията на което може да се изпие чаша (а защо не и повече) качествено вино.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта