Регистрация

Пържени кюфтета от боб и тиквички



Пържени кюфтета от боб и тиквички
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2221

Зеленчукови кюфтета на тиган с два вида сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 27.04.2016

Страхотни кюфтенца от зеленчуци пържим на тиган, като в апетитните хапки, направени от намачкан бял боб от консерва и рендосани тиквички добавяме магданоз, джинджифил и много кимион, който кара постните кюфтета да ухаят на месните си събратя. Сервираме ги с два вида сос, които задоволяват вкусовете както на лактовегетарианците, така и на веганите. Първата идея е с кисело мляко, краставица, пикантен сос хариса и лимонова кора. Строго постното предложение е за пюрирана краставица с копър и чесън. А изборът - остава за вас!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта