Регистрация

Пълнено свинско с шарени чушки



Пълнено свинско с шарени чушки
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 1619

Барбекю със вински рулца с плънка от зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 20.06.2017

Апетитни свински рула от бонфиле изпичат на грил Лора и Стоян, като в мръвчената обвивка скриват подлютени резени шарени чушки. Така се получава идеалното барбекю, което приканя да излезем на двора и да хапнем сред природа нещо апетитно и подходящо за чаша бира или вино.

Готвенето обаче трябва да започне на котлона вкъщи. Нали се сещате за онези симпатични шарени чушки, които се продават по три или четири в опаковка, като има червена, жълта, зелена и евентуално оранжева. Това са Калифорнийски чушки и освен различен цвят имат и разлика във вкуса. Добавени в ястието те му придават особено свеж вид и вкус, затова именно с тях днес пълним месото.

Нарязаните на лентички чушки се запържват за кратко в зехтин като се овкусяват със сол, пипер, чесън, риган, люто чушле и балсамов оцет. Следва с тях да напълним свинското бонфиле и да го метнем на грил. Можете да използвате наребрен тиган вместо барбекю, както и да изберете дали да напълните цялото парче месо или да го нарежете на по-малки мръвки. А накрая е добре и да изберете любимата напитка, която да стане верен спътник на тази вкусотия.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 45 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта